Om mig

P1130873Jag har arbetat med kroppen, rörelse och hälsa i över femton år. 2012 slutförde jag den femåriga utbildningen till osteopat i London.  Jag är ödmjuk inför det faktum att man aldrig blir fullärd och har en stark drivkraft för att kontinuerligt fortsätta utvecklas i min yrkesroll.        

Sedan 2015 har jag varit verksam i Stockholm på Sibyllans osteopatklinik. Jag undervisar även i Praktisk Anatomi på Dans och Cirkushögskolan i Stockholm och arbetar som doula. Jag har specialiserat mig inom kvinnohälsa och 2018 öppnade jag LivModer Kvinnoklinik i Bagarmossen där jag erbjuder osteopati, gravidmassage, samt Holistic Pelvic Care™, workshops, kvinnocirklar och andra events. (Instagram @liv_moder, Facebook LivModer). 

Utbildning  M.Ost (Distinction) The British School of Osteopathy, Massage Terapeut (Dipl). Diverse kurser och vidareutbildningar inom manuell terapi och osteopati (med bla Caroline Stone, Steve Sandler, Eyel Lederman, James Earls, etc.), Holistic Pelvic Care med Tami Lynn Kent, ODIS Doulautbildning, Profylaxinstruktör i metoden Föda utan rädsla, Spinning Babies, Teaching Certificate (City & Guild), BA (Honours) London Contemporary Dance school, Kungliga Svenska Balettskolan (grundskola och gymnasium). 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.